A modern fémlemezgarázsok gyártója

 

Szeretne lemezgarázst, fészert, kaput vagy kennelt telepíteni ingatlanára, telkére vagy vállalkozására? Az ULTOM cég garantálja Önnek a megbízható, szolid és időben történő kiszolgálást, elfogadható áron.

Mi egy fiatal, gyorsan növekvő vállalkozás vagyunk, akik számára a korszerűség, az esztétikum és a kínált termékek tartóssága prioritást élvez. Minden megrendelést egyedileg kezelünk, és igyekszünk 100%-ban megfelelni az ügyfél elvárásainak, így a folyamatosan bővülő ügyfélkör elégedett szolgáltatásainkkal. 

Az ULTOM erősségei a felhasznált anyagok magas minőségében is rejlenek, amelyek garantálják a használat biztonságát, a modern technológiai megoldásokat és a funkcionalitást. Csapatunk szakértői szolgáltatást és tanácsadást nyújt a megrendelés minden szakaszában. Szakszerű tanácsadást és segítséget nyújtunk a lehető legjobb megoldás kiválasztásában, valamint lehetőséget biztosítunk a megrendelt termék vázlatrajzának elkészítésére és elküldésére.

Rugalmasak vagyunk, ezért nem szokványos megrendeléseket is teljesítünk. Az acélszerkezetek tetszőleges szélességben, hosszban, magasságban, színben és tetőhajlásszögben rendelhetők: hátsó vagy elülső hajlásszög, oldalhajlásszög, nyeregtető, aszimmetrikus tetőhajlásszög.

2 év jótállás

A kivitelezés pontossága és esztétikuma

Professzionális tanácsadás

tools-pm5fjhl3zhd85liu5kfjp9p2yn905i33yrjdq4tq08

Ingyenes szakszerű összeszerelés

color-palette-pm5fkqpd3j2zmvpau3xn0yb7h52mez284yuoreytpk

A lemezek színeinek és trapéz típusainak széles választéka

A garázsok szerkezete stabil, megfelelően megerősített, zárt profilokból készült, korróziógátló szerekkel védett, ami garantálja a használat biztonságát és tartósságát.

Ezen kívül egyedi megrendeléseket is teljesítünk, pl. ereszcsatornákat, fémlemez tetőket, trapézlemezeket kondenzációgátló filcréteggel, fát imitáló trapézlemezeket és egyebeket a megrendelő igényeinek megfelelően. A garázs utólag is felszerelhető automata billenőkapuval, PVC ablakokkal vagy ablaknyílással, valamint egy további bejárati ajtóval.

Biztosítjuk a szállítást és az ingyenes és szakszerű telepítést. Ha további információt szeretne kapni termékeinkről, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Tisztelettel invitáljuk Önt, hogy vegye igénybe szolgáltatásainkat.