A garázs konstrukciója

Zárt acélprofilok. A garázsok szerkezete 80×30 mm-es, 50×30 mm-es, 20×40 mm-es és 60×40 mm-es zárt profilokból készül. A gyártáshoz 50×50 mm-es szelvényeket is használunk. A falvastagság (s) 2 mm. A szerkezet minden eleme alapozó festékkel van védve. A telepítés után az építőelemeket fedőfestékkel kell lefesteni.

A bemutatott lemezgarázsok tanúsított anyagokból készülnek, amelyek megfelelnek a legszigorúbb normáknak és szabványoknak. Ennek köszönhetően ajánlatunk a legigényesebbek igényeinek is megfelel. Az erős lemezgarázs teljes mértékben ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek. Különösen, ha a hőmérséklet változásairól, a szélről, az esőről, a jégesőről, a hóról, a napsugárzásról stb. beszélünk. A lemezgarázst aggodalom nélkül ki lehet tenni a napfénynek. Nem kell tartani az idő előtti károsodástól vagy más veszteségektől.

A garázskínálatunk sokéves tapasztalat alapján jött létre. Ezen a területen speciális ismeretekkel rendelkezünk, amelyek révén olyan lemezgarázsokat tudunk tervezni, amelyek hosszú éveken át megállják a helyüket. Ez egy igazi telitalálat azoknak, akik egyszer szeretnének befektetni, de jól. A javasolt szolgáltatásokat megbízhatóan és időben nyújtjuk, ami szintén nagy előny.

A lemezek típusai

A falak burkolata T-8 trapézlemezből készül (profilmagasság: 8 mm). A tető T-14 trapézlemezzel van fedve (profilmagasság: 14 mm). A standard lemezvastagság 0,5 mm. További lehetőségként lemezcserépfedést kínálunk. A gyártás során horganyzott és bevonatos lemezeket használunk.

Az úgynevezett akril bevonatú lemez horganyzott acélmaggal rendelkezik, amelynek felületén poliészter bevonat található. Az akrillemezek különböző színvariációkban kaphatók. Figyelemre méltóak a fautánzat bevonatú lemezek, amelyek mintázata megtévesztően hasonlít a fa szerkezetéhez.

Vasalatok és tartozékok

Az ajánlat kiegészítéseként a sarkokra és a tetőre is kínálunk bádogos elemeket, amelyek jelentősen növelik a garázs esztétikai értékét. Emellett minden garázs utólagosan felszerelhető ereszcsatornákkal vagy PVC ablakokkal.