Horganyzott fémlemez garázsok - a legolcsóbb megoldás

A horganyzott fémlemez garázsok olyan megoldást jelentenek, amelynek legnagyobb előnyei:

  • vonzó ár
  • gyors szállítás és gyors telepítés

A téglaépületekkel ellentétben nem kell engedélyt kérni az építésükhöz (25 m2-ig), és nem kell megfelelniük a szigorú építési előírásoknak sem. Az ilyen típusú garázsok olcsó horganyzott fémlemezből készülnek. A szerkezetet zárt profilokkal hozzák létre, alapozóval védve – ami növeli a tartósságukat. Ezek a garázsok viszonylag rövid idő alatt legyárthatók és telepíthetők. Szolgáltatásaink körébe nemcsak a garázsok gyártása, hanem a szállítás és a telepítés megszervezése is beletartozik.

Horganyzott garázsok - esztétika

A horganyzott fémlemez garázsok nagyon egyszerű esztétikával rendelkeznek. Minden rész horganyzott trapézlemezből készül (falak, tető, ajtók), ezek a részek ezüst ( fémes) színűek. A megvalósítások megtekinthetők galériánkban, ahol néhány ilyen projektet talál. Erre a garázsváltozatra sajnos nem sok lehetőség van, mert a horganyzott lemez mindig ugyanolyan színű.

Alternatívaként elérhetőek a fémlemezgarázsok akrillemezzel vagy fa utánzattal, ha nagyon fontos Önnek az esztétikai feldolgozás és egyéb paraméterek.

Ha nem a termék legalacsonyabb ára a döntő tényező az Ön számára, akkor javasoljuk, hogy válasszon színes akrillemezből készült garázsokat. Horganyzott fémlemez garázs rendeléséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítési részlegünkkel. Szívesen adunk Önnek tanácsot a projekt megvalósításának lehetőségeiről, vagy készítünk Önnek árajánlatot.