Erős, funkcionális és vizuálisan attraktív garázskapukat kínálunk. Kínálatunkat a legigényesebb ügyfeleket szem előtt tartva alakítottuk ki. Ezért minden garázskapu tanúsított anyagokból készül, amelyek megfelelnek a szigorú normáknak és szabványoknak. Ne spóroljunk a minőségen. A kínált garázskapuk hosszú évekre szóló beruházást jelentenek. Természetesen mindenki választhat olyan változatot, amely minden elvárásának és igényének megfelel. Olyan katalógusokat osztunk meg, amelyek biztosan hasznosak lesznek a döntések meghozatala során. Szeretné tovább bővíteni a lemezgarázsát? Adjon hozzá belső vagy külső acél ajtókat. Olyan ablakokat és ajtókat kínálunk, amelyek neves gyártóktól származnak. Csak a legjobb márkákra támaszkodunk, amelyeknek nagyszerű hírnevük van a felhasználók körében. A garázskapu kiválasztása során érdemes igénybe venni ügyfélszolgálatunk támogatását. Ők tapasztalt és képzett munkatársaink, akiknek köszönhetően kevésbé lesz nehéz a döntés. A bemutatott garázskapuk robusztusak és ellenállnak a külső környezet negatív hatásainak. Ez az, ami miatt sok éven át szinte sértetlenül megmaradnak.

Cégünk folyamatosan növekszik. Ezért vagyunk biztosak abban, hogy minden együttműködés kölcsönös elégedettséggel fog végződni. A garázskapuk és -ajtók gondosan összeválogatott anyagokból készülnek. Teljes mértékben ellenállnak a változó hőmérsékletnek, fagynak, szélnek, hónak, esőnek, jégesőnek vagy napsugárzásnak. A garázsok ára a kialakításuktól vagy méretüktől is függ. Nézze meg mintaprojektjeinket és ismerkedjen meg nagyobb mennyiségű részletekkel. Hozzá kell tenni, hogy a garázskapuink nem érzékenyek a mechanikai sérülésekre sem. Ez azt jelenti, hogy még a legintenzívebb használat sem jelent semmilyen veszélyt rájuk nézve. Használja ki ajánlatunkat, ha Ön átlagon felüli tartósságra törekszik. Az általunk épített létesítményekre teljes garanciát vállalunk. A legjobb márkák garázskapui nemcsak háztartási környezetben, hanem ipari létesítményekben is alkalmazhatók. Az építőipari cégek szívesen veszik igénybe ajánlatunkat. Egy masszív garázskapu átfogóan védi a szerszámokat vagy akár a gépeket is. Az építőipari és ipari vállalatoknak nemcsak az időjárás, hanem a betörés elleni védelemre is szükségük van.

Billenő garázskapuk

A billenőkapuk jól alkalmazhatók mind a háztartási, mind az ipari környezetben. Az ilyen külső ajtók nem igénylik az emberi kéz erejét. A mechanizmus rendkívül simán működik, így csak egy enyhe nyomásra van szükség. Egy ilyen garázskapu kényelmesebbé teszi a mindennapi életet. Akár a házra, akár az ingatlanon lévő lemezgarázsra is fel tudjuk szerelni. A billenőkapuk egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ez nem csak a nagyfokú használati kényelemnek köszönhető. Figyelemre méltó, hogy a billenőkapuk nem igényelnek túl sok szabad területet. Ez minden bizonnyal megfelel azoknak, akiknek rövid a kocsifelhajtójuk. Azt is meg kell jegyezni, hogy a billenőkapuk különböző konfigurációkban készülhetnek. Rajtunk múlik, hogy a garázsajtó rendelkezik-e kiegészítő szigeteléssel vagy sem. A billenőkapuk számos színváltozatban kaphatók. A teljes RAL-paletta rendelkezésünkre áll. A bemutatott garázskapu előnye, hogy a napfény hatására nem fakul ki. Így nem kell attól tartani, hogy idővel nem fog jól kinézni. A garázskapu teljeskörűen biztosítva van a szállításhoz. Ez csökkenti a károsodások bekövetkezésének kockázatát. Mint már említettük, a garázskapuink előnye a kivételes tartósságuk, amely kiküszöböli a sérülések megjelenésének kockázatát.

Hőszigetelt garázskapuk

A hőszigetelt garázskapu a legjobb megoldás azok számára, akiknek további szigetelésre van szükségük. Ezt a megoldást általában magánszemélyek vagy építőipari cégek veszik igénybe. Az építőipari vállalkozások gyakran tárolnak olyan anyagokat, amelyeket nem lehet túl alacsony hőmérsékleten tárolni. A hőszigetelt garázskapu minimálisra csökkenti az energiaveszteséget. Ez pozitív hatással van a fűtésszámlákra. Egy ilyen garázskapu lehetővé teszi, hogy akár télen is bent lehessen maradni a helyiségben kiegészítő fűtés nélkül. A garázskapu szigetelése tanúsított szigetelőanyagokkal történik. Ez magas hatékonyságot eredményez. A hőszigetelt garázskapu magas hangszigetelést is biztosít. Egyesek számára ez nagy előnyt jelenthet.

Garázskapuk hőszigetelés nélkül

A hőszigetelés nélküli garázskapu valamivel olcsóbb. Ez egy jó opció, ha a létesítmény nem a házban van. A hőszigetelés nélküli garázskapu légzáró, ezért nem kell aggódnia az energiaveszteség miatt. Biztosak vagyunk benne, hogy az épület nem veszít az energiatakarékosságából. Érdemes elgondolkodni azon, hogy egy további garázsajtót helyezzenek el. Ez lehetővé teszi a szabad átjárhatóságot. Egy új ajtónyílást bármelyik építőipari cég elhelyezhet számunkra. Ne felejtsük el, hogy a garázskapu kinyitáskor elég sok külső levegőt enged be. Garázskapu kínálatunk van olyan széles, hogy a megfelelő modell megtalálása nem jelenthet problémát. Egy hőszigetelés nélküli garázskapu vagy billenőkapu akár több száz zlotyval kevesebbe kerül. Nem mindenhol van szükségünk kiegészítő hőszigetelésre. A garázskapuk széles választéka azt jelenti, hogy senkinek sem kell túl sokat fizetnie.

Automata garázskapuk

Az automata garázskapu a legjobb megoldás azok számára, akik számára a kényelem van az első helyen. Egy ilyen megoldásnak egyáltalán nem kell drágának lennie. Az általunk kínált automata garázskapu kiváló minőségű alkatrészekre épül. Ez teszi azt, hogy hibamentes lesz. Az automata garázskapuk természetesen rendelkeznek védelemmel a hirtelen áramkimaradás ellen. Ilyen esetben a kapu normál tolóajtóvá alakul, és így kézzel zárhatjuk be azt. Gazdag kínálatunkban garázsablakok, acélajtók, kerítések, redőnyök és még sok minden más is megtalálható. Bármely otthont teljeskörűen felszerelünk. A menüben található egy kapcsolat fül. Bátorítjuk, hogy forduljon hozzánk tanácsadásért. A garázskapuk értékesítése a mi szakterületünk. Rengeteg ismerettel rendelkezünk a témában. A rolóskapuk és az arany tölgy kapuk nagyon népszerűek ügyfeleink körében. Garantáljuk a határidőre történő szállítást és a kedvező árakat. Lehetővé tesszük a részletre történő vásárlást. Biztosítjuk a hatékony és biztonságos szállítást.