Kínálatunk alapját a masszív lemezgarázsok képezik, amelyek magas minőségű anyagokból készülnek. Minden lemezgarázs egyedi tervezés alapján készül. Mindez azért, hogy megfeleljen a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is. Mint bizonyított gyártó kiváló minőségű lemezgarázsokat kínálunk, amelyek nagy a keresletnek örvendenek. Előnyük a megerősített szerkezet, amely a legkeményebb használati körülményeknek is ellenáll. A fémgarázsok ideális megoldást jelentenek a legkülönbözőbb iparágak vállalkozásai és az egyéni ügyfelek számára is.

A lemezgarázsok számos előnye közül a következők mindenképpen említésre méltóak:

  • a lemezgarázs versenyképes ára,
  • nagy szabadság a garázstér kialakításában,
  • gyors összeszerelés,
  • a garázs felállításának lehetősége szinte bármilyen helyen, ott is, ahol téglaépítésű garázs létesítése műszaki okokból nem lehetséges.

A lemezgarázsok kiváló alternatívát jelentenek azok számára, akik ideiglenes és célmegoldásokat keresnek. Sokéves tapasztalattal rendelkező lemezgarázs gyártóiként elsősorban az ideiglenes megoldásokat kereső beruházóknak ajánljuk a horganyzott garázsokat. Ott ahol hosszabb távú használatot terveznek, ott a fautánzatú vagy akril lemezgarázsokat ajánljuk.

Lemezgarázs méretre – elérhető modellek

Annak érdekében, hogy a beruházók igényeit és elvárásait a lehető legjobban kielégítsük, méretre szabott lemezgarázsokat kínálunk számos változatban. Termékkínálatunkban többek között kétállásos és egyállásos lemezgarázsok, valamint nyeregtetős lemezgarázsok szerepelnek. Tapasztalt gyártóként gyakorlatilag bármilyen lemezgarázst méretre tudunk gyártani, függetlenül a választott kialakítástól és kivitelezési rendszertől. A kétállásos garázsunk egy olyan szerkezet, amelyet funkcionalitása és stabil felépítése jellemez, amely hosszú évekig tartó használatot garantál.

A garázs burkolata első osztályú horganyzott lemezből készül. Ideálisak garázsnak építkezésekhez vagy háztartási helyiségeknek.

Bevont fémlemezből készült garázsok számos színváltozatban. Az ajánlatunkban matt vagy sima (fényvisszaverő) fémlemezek szerepelnek.

A garázsok ebben a színváltozatban zárt profilúak, és alapfelszereltségként sarok- és tetőlécekkel rendelkeznek.

A tető hajlásszöge

A tető alapkivitelben T-14 profilú trapézlemezzel van fedve, de felár ellenében lehetőség van a tető lemezcserepekkel történő fedésére is.

Tető hátra eséssel
Tető előre lejtő
Tető balra lejtő
Tető jobbra lejtő
Tető két oldalra lejtő
Tető előre/hátra lejtő

Válasszon kiegészítő felszereléseket garázsához az igényeinek megfelelően.

A tartozékok széles választéka nemcsak a garázs esztétikai tulajdonságait növeli, hanem mindenekelőtt a használat kényelmét és komfortját befolyásolja. Felár ellenében minden garázs utólagosan felszerelhető a következő kiegészítésekkel és módosításokkal:

PVC billenő ablak 2 méretben

Kiegészítő bejárati ajtó az egyik falra

Hajtómű billenőkapuhoz vagy a kapu automatikus működésre való átalakítása

Tetőfedő lemez páralecsapódásgátló filcréteggel

Fémlemez tetőfedés a trapézlemez helyett

PVC ereszcsatornák