Kiváló minőség

A fát imitáló garázsok vízszintes, fát imitáló trapézlemezzel vannak burkolva. A szerkezet zárt profilokból készül, a standard változat a garázs széleinek és a tetőnek a burkolását is tartalmazza. A fa utánzatú paneleket magas esztétikai és használati kényelem jellemzi, az időjárási körülményeknek való ellenállással együtt. További előnye, hogy az ilyen típusú garázsok kivitelezése nem igényes az építési munkák szempontjából, mint a falazott épületek esetében, gyakorlatilag bárhol megvalósítható.

A fát utánzó lemezgarázsok ötvözik a lemezgarázsok legfontosabb előnyeit (viszonylag gyors építés, kevesebb formasággal kell foglalkozni, és általában alacsonyabbak a költségek, mint a téglaépületeknél, szinte bárhol megépíthetők), és emellett nagyon esztétikus megoldást jelentenek, amivel a téglaépületek nem mindig büszkélkedhetnek. Ezek a garázsok ellenállnak az időjárási körülményeknek és a mechanikai sérüléseknek is.

Egyedi design

A horganyzott garázsokat gyakran nevezik csúnya „lakásoknak”, amelyeknek az udvaron való felépítése megzavarhatja a tér harmóniáját. A fát utánzó fémlemezből készült garázsok megcáfolják ezt a hiedelmet, mivel funkcionalitást és érdekes kialakítást kínálnak. Különösen akkor, ha olyan cég készíti őket, amelynek tapasztalata van a garázsok ilyen változatainak gyártásában.

Az általunk kínált, fa utánzatú fémlemezzel burkolt modern garázsok nagyon hatásosan néznek ki. A teljesen fából épült épületekre emlékeztetnek, és időtlenségük és egyszerű eleganciájuk jellemzi őket. Ennek eredményeképpen ez a garázs a klasszikus és modern stílusban épült házak közelében is megállja a helyét, anélkül, hogy az ingatlan általános koncepcióját megzavarná.

Az ezt a garázstípust borító trapézlemez két változatban – matt és sima – kapható. Az ügyfél kívánságaitól függően világosabb vagy sötétebb színű lehet.

Ez a fajta lemez a teljes garázs – falak, ajtók és tető – egységes hatás elérése érdekében használható. Az általunk tervezett és gyártott faimitációs lemezből készült garázs olyan megoldás, amelyet bátran ajánlhatunk a legigényesebb ügyfeleknek is.